Vand og Affald

Abonnementsordning

Vi udvider erhvervsordningen på genbrugsstationerne

Fra 1. januar 2014 vil det være muligt at tilmelde sig en abonnementsordning for aflevering af affald til genbrugsstationerne i Svendborg Kommune. Klippekortordninger fortsætter uændret for de virksomheder, der ønsker det.

 

Øerne

Ordningen gælder også for øerne Hjortø, Skarø og Drejø. På øerne kan der afleveres et begrænset antal fraktioner. Har du brug for at aflevere andre fraktioner affald, f.eks. rockwool, beton og tegl eller trykimprægneret træ, kan du benytte genbrugsstationerne, Miljøvej 10, 5700 Svendborg og Industrivænget 1, 5874 Hesselager i den bil, der er tilmeldt ordningen.

 

Abonnementsordning

Virksomheden tilmelder sig ordningen med det antal køretøjer, der skal have adgang til genbrugsstationerne. Det årlige abonnement er pr. bil, der skal have adgang til genbrugsstationerne.

 

Der er tre kategorier og priser (ekskl. moms)

 

Kategori 1: Personbil (inkl. trailer)   2000 kr./år/bil

Kategori 2: Kassevogn (inkl. trailer) 4000 kr./år/bil

Kategori 3: Ladbil (inkl trailer)         7800 kr./år/bil

 

Ordningen

Der udleveres et årskort med en farvekode. Kortet skal placeres i bilens frontrude nederst i venstre hjørne, så det er synligt udefra. Kortet giver adgang til at aflevere korrekt sorteret affald på genbrugsstationerne i Svendborg Kommune.

Kortet skal sidde fast og må ikke fjernes fra den bil, det er købt til. Hvis det fjernes fra bilen, ophører abonnementet. Der skal købes et nyt, hvis abonnementet skal genetableres. Vi erstatter ikke iturevne kort.

 

Tilmelding

Tilmelding og fornyelse af abonnementsordningen skal ske her eller ved at kontakte os på tlf. 6321 5526.

 

Farligt affald

Farligt affald kan ikke afleveres gennem ordningen, så her betales fortsat det fastsatte gebyr som pt. er 8 kr./kg. ekskl. moms. Der kan afleveres op til 200 kg. farligt affald pr. år pr. virksomhed.

Kategori 1

Personbil/varebil (Citroen Berlingo, Peugeot Partner, VW Touran o.l.)

Biler indrettet til person- eller varetransport.

Kategori 2

Kassevogn (Ford Transit, Mercedes Sprinter, Citroen Jumper, VW Transporter)

Køretøj med lukket kasse.

Kategori 3

Ladbil

Biler med lad op til 3500 kg.

OBS!

Hvis du skifter bil eller udskifter din forrude, så husk at fjerne klistermærket. Du kan evt. henvende dig til os, og få udleveret et nyt klistermærke.